Actiecodes

korting met actiecodesWat is een actiecode?

Het is een code die korting geeft bij je aankopen, het is voordelig voor iedereen die online wil shoppen. Net zoals de kortingsbon die je vroeger in je hand kreeg en kon gebruiken in winkels, heb je nu de actiecode die je virtueel kan gebruiken.

Hoe werkt het?

Even een kortingsactie-spoedcursus voor de mensen die niet weten wat het inhoud.
De kortingscode typ je in op een website. Je kan ofwel de code meteen wisselen voor een online ticket (dit ticket wordt langs het internet besteld en ook geleverd), of je kunt ook bij een webwinkel een bestelling maken waarbij je als je gedaan hebt met shoppen de kortingscode invoert.

Wat is een actiecode?

Met deze code kunnen mensen deelnemen aan een actie door de code in te voeren online.

Hoe actiecodes te gebruiken

Actiecodes kunnen op twee manieren gebruikt worden :
*code voor wedstrijden en spaarprogramma`s
*code voor korting op online aankopen

Wat men ook veel gebruikt als andere benaming voor actiecode is kortingscode, maar een actiecode gaat nog veel verder.

Bol.com actiecodes

Bol.com is een webshop in BelgiĆ« en Nederland , het werd opgericht in 1999 en al in 2014 had Bol.com een assortiment van 9 miljoen artikelen. Hun verkoop startte met enkel boeken en platen, maar is nu al uitgebreid tot elektronica, boeken, speelgoed, lifestyle. Sinds 2014 ‘Beste webwinkel van Europa’.

Actiecodes bij Bol.com

Bol.com verspreid geen kortingscodes via internet, ze verrassen hun klanten met de kortingscodes te versturen via e-mail nieuwsbrieven. Je inschrijven voor zoveel mogelijk nieuwsbrieven, brengt alleen maar voordelen met zich mee, je kan van meer aanbiedingen en kortingen profiteren.

Centerparcs actiecodes

CenterParcs bestaat uit een groep van vakantieparken verspreid in BelgiĆ«, Nederland, , Duitsland, Verenigd Koninkrijk en het Frankrijk . ‘CenterParcs’ is de naam van de samenstelling van meerdere vakantieparken binnen twee aparte bedrijven.

Actiecodes bij Centerparcs

De actiecodes zijn in de meeste gevallen een kortingsactie waarbij je recht hebt op 25 euro korting als je een vakantie boekt bij een van de vakantieparken van CenterParcs. Als je op de website wilt afrekenen wordt er je eerst gevraagd of je een actiecode hebt. Onder de verschillende actiecodes vallen er ook sommige voorwaarden. Sinds er vaak ook verschillende acties lopen kan je verschillende kortingen samen gebruiken. Via e-mail word je op de hoogte gehouden van de actiecodes.

Meer korting en acties: